Mavic.com

Myyntiehdot

Myyntiehdot (”Ehdot”)

 

 1. 1.               Soveltamisala ja sopimusosapuolet

1.1       Näitä Ehtoja sovelletaan kaikkeen osoitteessa https://www.mavic.com/en-fi  sijaitsevassa verkkokaupassa (”Verkkokauppa”) tapahtuvaan Mavic-tuotteiden (”Tuotteet”) kauppaan, jonka osapuolina ovat Mavic SAS, ranskalainen yhtiö, joka on merkitty Annecyn kaupparekisteriin tunnuksella 515 155 844 ja jonka kotipaikka on 14, Chemin des Croiselets, ZA des Croiselets, 74370 Epagny Metz-Tessy, Ranska (”Mavic” tai ”me”) ja sinä urheilualan kumppaninamme (”Asiakas” tai ”sinä”).

1.2       Nämä Ehdot eivät muodosta puitesopimusta, jota sovellettaisiin myös tuleviin liiketoimiin. Meillä on oikeus muuttaa näitä Ehtoja tulevien tilausten osalta. Tilaukseesi sovelletaan kulloinkin tilaushetkellä voimassa olevia ja Verkkokaupassa saatavilla olevia Ehtoja. Suosittelemme, että luet Ehdot uudelleen ennen uutta tilausta.

1.3       Näistä Ehdoista poikkeavia Asiakkaan ehtoja ei sovelleta, ellemme nimenomaisesti hyväksy niiden soveltamista. 

 1. 2.               Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa Verkkokaupan tilauksia koskevissa kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä joko verkkolomakkeella osoitteessa https://www.mavic.com/en-fi/contact  tai soittamalla numeroon +358 942598693 maanantaista perjantaihin kello 10–19 pyhäpäiviä lukuun ottamatta.

 1. 3.               Tilauksen tekeminen

3.1         Tilaaminen edellyttää, että asiakkaalla on toimitusosoite Suomessa.

3.2       Hyväksymme tilaukset vain henkilöiltä, jotka tilaavat tuotteita pääasiassa muuhun tarkoitukseen kuin harjoittamaansa elinkeinotoimintaa varten.

3.3       Voidaksesi tilata Tuotteita sinun tulee

 • ilmoittaa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, maksutietosi ja muut pyydetyt tiedot
 • olla vähintään 18-vuotias
 • olla oikeustoimikelpoinen.

3.4         Jos olet luonut käyttäjätilin, johon on liitetty käyttäjätunnus ja salasana, säilytä salasanasi huolellisesti äläkä luovuta sitä kenellekään. Olet vastuussa jokaisesta käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi tehdystä ostoksesta.

 1. 4.               Tilausprosessi ja sopimuksen syntyminen

4.1       Verkkokaupassa tekemämme tarjoukset eivät ole sitovia.

4.2       Ennen tilauksen tekemistä näet vielä kaikki valitsemasi Tuotteet, mahdolliset verot, maksut sekä rahti-, toimitus- ja muut kulut sisältävän kokonaishinnan sekä mahdollisesti valitsemasi lisäpalvelut. Näin sinulla on tilaisuus havaita mahdolliset virheet ja korjata ne ennen sitovan tilauksen tekemistä. Ennen kuin sopimus syntyy, voit vielä tarkastella näitä Ehtoja ja muita sopimusehtoja ja tallentaa ne tulostettavassa muodossa. Napsauttamalla painiketta ”Tilaa ja maksa” teet tilauksen ja oikeudellisesti sitovan tarjouksen. Varaamme oikeuden hyväksyä tarjouksesi.

4.3       Vahvistamme sinulle sähköpostitse vastaanottaneemme tilauksesi heti tehtyäsi tilauksen (vastaanottokuittaus). Tämä vastaanottokuittaus ei merkitse tilauksen hyväksymistä. Jos tilaamasi Tuotteet ovat loppuneet varastosta, ilmoitamme sinulle asiasta ja hylkäämme tilauksen.

4.4       Välillemme syntyy sopimus vasta, jos hyväksymme tilauksen kymmenen kalenteripäivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta lähettämällä toisen sähköpostiviestin (tilausvahvistus). Tilausvahvistus sisältää muun muassa Tuotteiden toimitustiedot. Kun tilaus hyväksytään, syntyy näiden Ehtojen ja muiden sopimusehtojen mukainen sopimus. Jos tilauksesi sisältää useampia kuin yhden Tuotteen, saatat saada kustakin Tuotteesta erillisen tilausvahvistuksen ja/tai kukin Tuote saatetaan toimittaa erikseen. Sähköpostitse toimitettavassa tilausvahvistusviestissä mainitaan seurantatunnus.

4.5       Sopimus tehdään suomen kielellä. Sähköpostitse toimitettava tilausvahvistusviesti on tositteesi ostoksesta, kunnes saat laskun. Pidä se tallessa. Mavic ei arkistoi sopimustasi sopimuksen synnyttyä.

 1. 5.               Hinnat sekä kuljetus- ja toimituskulut

5.1       Tuotteiden ostohinnat määräytyvät tilaushetkellä voimassa olevien, Verkkokaupassa ilmoitettujen hintojen mukaisesti.

5.2       Kaikki Verkkokaupassa ilmoitetut Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä ja sisältävät lainmukaisen arvonlisäveron. Kaikki muut kulut, kuten kuljetus- ja toimituskulut, ilmoitetaan Verkkokaupassa erikseen tilausprosessin aikana ennen kuin teet sitovan tilauksen.

 1. 6.               Tuotteiden toimittaminen

6.1       Toimitamme Tuotteita ainoastaan Suomeen seuraavin rajoituksin:

Emme voi toimittaa Tuotteita

 • postilokero-osoitteisiin
 • hotelleihin tai hostelleihin
 • rangaistuslaitoksiin
 • Ahvenanmaalle.

 

6.2       Toimitusvaihtoehdot ovat seuraavat:

Tavanomainen toimitus: arvioitu toimitusaika 3–7 arkipäivää.

Pikatoimitus: arvioitu toimitusaika 1–2 arkipäivää.

 

6.3       Arvioitu toimitusaika ja valitsemasi toimitusvaihtoehto näkyvät tilausprosessin yhteydessä. Jos tilaat useampia kuin yhden Tuotteen, eri Tuotteiden toimitusajat ja ‑ajankohdat saattavat vaihdella. Valitsemasi toimitusvaihtoehto vahvistetaan tilausvahvistuksessa.

6.4       Jos lykkäät toimitusta kohtuuttomasti tai viivästytät toimituksen vastaanottamista sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet, että olemme yrittäneet toimittaa tilatut Tuotteet sinulle, tai jos olet antanut meille virheellisen toimitusosoitteen, jonka vuoksi toimitus epäonnistuu, toimitettava paketti palautetaan meille. Jos Tuotteita ei saada toimitettua seitsemän työpäivän kuluessa ensimmäisestä toimitusyrityksestä lukien ja ne palautetaan meille toimittamattomina, meillä on oikeus purkaa sopimus. Hyvitämme sinulle jo suorittamasi maksut. Hyvitys tehdään samalla maksutavalla, jota käytit tehdessäsi alkuperäisen ostoksen.

6.5       Emme ole vastuussa toimituksen viivästymisestä, milloin viivästys johtuu vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta olosuhteesta, jota meidän ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia emme myöskään kohtuudella olisi voineet välttää tai voittaa.

 

 

 

 

 

 

 

 1. 7.               Tuotteiden saatavuus

Emme takaa minkään Tuotteen saatavuutta Verkkokaupassa. Varaamme oikeuden tehdä muutoksia mihin tahansa Tuotteisiin ja lakata tarjoamasta niitä, paitsi siinä tapauksessa, että olemme jo hyväksyneet Asiakkaan tilauksen ja Asiakas on saanut meiltä tilausvahvistuksen.

 1. 8.               Maksut 

8.1       Maksu voidaan suorittaa luottokortilla (Visa, MasterCard) tai PayPal-maksulla.

 

8.2       Varaamme jokaisen tilauksen yhteydessä oikeuden olla tarjoamatta tiettyjä maksutapoja ja edellyttää muiden maksutapojen käyttämistä.

 

8.3       Kaikkien maksujen turvallisuus tarkastetaan. Asiakaspalvelumme voi sen vuoksi olla sinuun yhteydessä varmistaakseen tilaustietosi ja varmistaakseen muut tilaustasi koskevat tiedot, kuten toimitusosoitteen ja vastaanottajan nimen.

 

8.4       Ostohinta erääntyy maksettavaksi heti, kun sopimus kaupasta syntyy. Emme veloita luottokorttiasi tai PayPal-tiliäsi, ennen kuin Tuotteet on lähetetty.

 

8.5       Mikäli Asiakas viivästyy kauppahinnan maksamisessa, olemme oikeutettuja  viivästyskorkoon korkolain mukaisesti. Tämä ei vaikuta oikeuteemme vaatia korvausta muista mahdollisista vahingoista Asiakkaan maksuviivästyksen perusteella.

 1. 9.               Peruuttamisoikeus

9.1       Jos olet ostanut meiltä Tuotteen tai Tuotteita, jotka toimitetaan yhtenä toimituksena, toimitukseen sovelletaan näiden Ehtojen liitteessä 1 esitettyjä peruuttamisoikeutta koskevia ohjeita.

9.2       Jos olet ostanut meiltä Tuotteita, jotka toimitetaan useina osatoimituksina, toimituksiin sovelletaan näiden Ehtojen liitteessä 2 esitettyjä peruuttamisoikeutta koskevia ohjeita.

9.3       Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, voit käyttää näiden Ehtojen liitteenä 3 olevaa peruuttamislomaketta, mutta se ei ole pakollista.

9.4       Peruuttamistilanteessa palautettavien tuotteiden toimitusmaksut ovat omalla vastuullasi. Pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä saadaksesi postiosoitteen ja palautusnumeron, joka on merkittävä pakkaukseen. Näin palautuksesi käsittely nopeutuu ja saat hyvityksen muutaman päivän kuluessa. Palauta meille toimituslomake, lasku ja käyttämättömät tuotteet hintalappuineen alkuperäisissä tuotepakkauksissa enintään 60 päivän kuluessa.

Hyvitämme vakiotoimitusmaksut vain, mikäli tilaus palautetaan kokonaisuudessaan ja mikäli olet maksanut vakio- tai pikatoimituksesta.

 1. 10.            Virhevastuu ja takuu

10.1     Emme vastaa siitä, että Tuotteet soveltuvat sellaiseen käyttötarkoitukseen, joka ei vastaa Tuotteiden tavanomaista käyttötarkoitusta tai Verkkokaupan kuvauksia, ellemme ole erikseen sopineet tällaisesta käyttötarkoituksesta.

10.2     Vastaamme Tuotteiden virheellisyydestä kuluttajansuojalain 5 luvun mukaisesti.

10.3     Lisäksi annamme Tuotteille takuuehtojemme mukaisen takuun. Takuuehtoihimme voit tutustua verkkosivustollamme osoitteessa https://www.mavic.com/downloads/warranty/Warranty_User_Guide.pdf.  Huomaa, että takuu ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi virhetilanteessa eikä sulje pois tai rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi. Takuuehtojen mukaiset oikeudet täydentävät lakisääteisiä oikeuksiasi ja kauppasopimukseen perustuvia sopimusperusteisia oikeuksiasi.

10.4     Jos sinulla mielestäsi on oikeus takuuseen perustuviin palveluihin, ota yhteyttä Asiakaspalveluumme.

 1. 11.            Vastuunrajoitus

11.1     Pyrimme varmistamaan kaikkien Verkkokaupassa julkaisemiemme tietojen oikeellisuuden kohtuullisin toimenpitein. Emme vastaa kolmansien osapuolten sisällöstä.

11.2     Emme vastaa mahdollisista katkoksista Verkkokaupan toiminnassa.

11.3     Sinun on ryhdyttävä kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin vahinkojen välttämiseksi ja rajoittamiseksi.

 1. 12.            Yleistä

12.1     Jos jokin näiden Ehtojen kohta katsotaan pätemättömäksi, laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen kohta pannaan täytäntöön laajimmassa sovellettavan lain sallimassa laajuudessa eikä tämä millään tavalla vaikuta muiden kohtien pätevyyteen, laillisuuteen tai täytäntöönpanokelpoisuuteen tai heikennä sitä.

12.2     Euroopan komissio on perustanut verkkosivuston, joka auttaa verkkokauppaan liittyvien kuluttajariitojen ratkaisussa. Verkkosivuston kautta voit hakea tuomioistuimen ulkopuolista ratkaisua verkossa tehtyyn tilaukseen liittyvään riita-asiaan. Verkkovälitteisen riidanratkaisun sivusto on osoitteessa http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

12.3     Voit kuluttajana myös saattaa näistä Ehdoista, verkkokaupasta ja tehdyistä kaupoista aiheutuvat riidat kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (http://www.kuluttajariita.fi/fi/).

 1. 13.            Tietosuoja

Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme osoitteessa https://www.mavic.com/en-fi/legal-notice  

 1. 14.            Sovellettava laki

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta Yhdistyneiden kansakuntien yleissopimusta kansainvälistä tavaran kauppaa koskevista sopimuksista (CISG).

Versio: toukokuu 2019

 

 

Liite 1

Jos olet ostanut meiltä Tuotteen tai Tuotteita, jotka toimitetaan yhtenä toimituksena, toimitukseen sovelletaan seuraavia peruuttamisoikeutta koskevia ohjeita.

Peruuttamisoikeutta koskeva ohje

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille (yhteydenottolomake verkossa: https://www.mavic.com/en-fi/contact , puhelin: +358 94 25 98 693) päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Voit käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamiselle asetetun määräajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat sopimuksen ja palautat koko tilauksesi, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme maksut, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan) ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona saamme tietää päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu palautuksesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai kunnes olet esittänyt näyttöä siitä, että olet lähettänyt tavarat takaisin, sen mukaan, kumpi ajankohta on aikaisempi.

Sinun on lähetettävä tai luovutettava tavarat meille ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona olet ilmoittanut peruuttavasi sopimuksen. Määräaikaa on noudatettu, jos olet lähettänyt tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Me vastaamme tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista kuluista. Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka on seurausta tavaroiden muusta kuin niiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

 

 

Liite 2

Jos olet ostanut meiltä Tuotteita, jotka toimitetaan osatoimituksina, sovelletaan seuraavia peruuttamisoikeutta koskevia ohjeita.

Peruuttamisoikeutta koskeva ohje

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille (Mavic SAS, 14 chemin des Croiselets ZA des Croiselets, 74370 Metz-Tessy, Ranska, yhteydenottolomake verkossa: https://www.mavic.com/en-fi/contact , puhelin: +358 94 25 98 693) päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Voit käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamiselle asetetun määräajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat sopimuksen, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme maksut, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan) ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona saamme tietää päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu palautuksesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai kunnes olet esittänyt näyttöä siitä, että olet lähettänyt tavarat takaisin, sen mukaan, kumpi ajankohta on aikaisempi.

Sinun on lähetettävä tai luovutettava tavarat meille ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona olet ilmoittanut peruuttavasi sopimuksen. Määräaikaa on noudatettu, jos olet lähettänyt tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Me vastaamme tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista kuluista. Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka on seurausta tavaroiden muusta kuin niiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

 

 

Liite 3

Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, voit käyttää seuraavaa peruuttamislomaketta. Sen käyttö ei kuitenkaan ole pakollista.

Peruuttamislomakkeen malli

(Täytä ja palauta lomake ainoastaan, jos haluat peruuttaa sopimuksen)

- Vastaanottaja: Mavic SAS,  yhteydenottolomake verkossa osoitteessa: https://www.mavic.com/en-fi/contact

- Ilmoitan/ilmoitamme (*), että haluan/haluamme (*) peruuttaa tekemäni/tekemämme (*) sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista:

- Tilauspäivä (*) / Vastaanottopäivä (*)

- Kuluttajan nimi (*) / Kuluttajien nimet (*)

- Kuluttajan osoite (*) / Kuluttajien osoitteet (*)

- Kuluttajan allekirjoitus (*) / Kuluttajien allekirjoitukset (*)  (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)

- Päiväys

 

(*) Tarpeeton yliviivataan.

 

 

Top